Project

Kunstenaars ontdekken medicijn tegen eenzaamheid

Willem de Kooning studenten

Social media veranderen het contact met de mensen om ons heen. Sociaal contact raakt uitgebreid, maar wordt ook beperkt doordat social media een deel van het directe contact tussen mensen vervangen. Hierdoor bouwen we minder vertrouwen op in de relaties die we hebben en voelen we ons minder geneigd om onze emoties met anderen te delen.

Generation Y heeft zowel de periode met als de periode zonder social media meegemaakt. In deze generatie kan en mag alles, en zijn prestaties belangrijker dan wat dan ook. Maar 27% van deze generatie geeft ook aan zich emotioneel eenzaam te voelen. Ze hebben genoeg vriendschappen, maar deze worden beschouwd als oppervlakkig. The Social Pill is gecreëerd om Generation Y het beste uit zichzelf te kunnen laten halen op het gebied van zowel social-life als work-life, zonder dat ze er iets voor op hoeven te geven.

The Social Pill stimuleert de aanmaak van oxytocine, een hormoon dat circuleert in bloed en hersenen. Oxytocine wordt ook wel het knuffelhormoon of het gelukshormoon genoemd. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat Oxytocine een positieve invloed heeft op het sociale leven, het gevoel van vertrouwen en verbondenheid en een verhoogde weerbaarheid tegen stress! Het lichaam komt sneller tot rust en angst wordt onderdrukt. Oxytocine verhoogt het vertrouwen in uzelf en in uw omgeving. Oxytocine is het hormoon wat ons ‘menselijk’ maakt.

Extra stimulatie van dit hormoon is mogelijk door het eten van bepaalde vitamines en voedingsmiddelen. The Social Pill is een voedingssupplement bestaande uit extracten van deze voedingsmiddelen en vitamines.

Vraag een gratis proefpakket aan op thesocialpill.nl en ontdek het zelf!

Ervaringen van één van de personen die de Social Pill heeft gebruikt:

Alle projecten